Sitni kolači

Kajsije punjene marcipanom

0 of 5

Kajsije punjene marcipanom  Kajsija za zdravlje i dugovečnost. Marzipan ili marcipan smesu možete lako i jednostavno napraviti sami. Prijatno!

Get Recipe

Poslastica od badema

0 of 5

Poslastica od badema  Koaci sa bademima su vrlo ukusni. Badem je vrlo zdravo kostunjavo voce. Ako ste vični u pripremi kolača sa listićima zelatina, obavezno ih probajte! Prijatno!

Get Recipe

Posne bajadere I

0 of 5

Posne torte i kolači mogu biti vrlo ukusni uz samo malo truda. Posne bajadere recept, koji ću podeliti sa vama je vrlo jednostavan, a bajadere su vrlo ukusne. Prijatno!     ...

Get Recipe

Salama u oblandi

0 of 5

Salama u oblandi, za sve ljubitelje kolača sa smokvama evo jedan divan recept koji obavezno treba da probate. Prijatno!

Get Recipe

Bele štangle

0 of 5

Bele štangle,  spadaju u sitne posne kolače, vrlo ukusne, mogu se spremiti par dana unapred za proslave, kada spremate više vrsta kolača. Prijatno!

Get Recipe

Biskviti od pahuljica

0 of 5

Biskviti od pahuljica Uz popodnevnu kafu ili čaj uvek dobro dođe i neki kolačić, te Vam preporučujem Biskvit od pahuljica, koji se vrlo jednostavno i brzo pravi. Prijatno!  

Get Recipe

lokumi

Lokumi

0 of 5

Lokumi ili uštipci, koji se tope u ustima, po receptu Adnana Selimovića. Vrlo su jednostavni za izradu i vjerujemo da nećete požaliti .

Get Recipe

kuglice-kolac

Kuglice kolač

0 of 5

Kuglice kolač po receptu Željke Morić koja nam je recept poslala putem društvene mreže. Ukoliko i vi posjedujete neki neobjavljeni recept slobodno nam se javite te osvojite nagradu.

Get Recipe

mandolato

Mandolato

0 of 5

Mislim da ste svi barem jednom kušali mandolato kolač –  sa kremom od meda i bademima, koji inače izvorno potječe iz Italije. Kod nekih kupljenih mandolata primijetiti ćete kako uopće ...

Get Recipe

sezam-kolac

Sezam kolač

0 of 5

Vrlo jednostavan recept za izradu kolača od sezama. Vrijeme potrebno za izradu je samo pola sata pa se nadam da će vam se svidjeti recept. Svakako provjerite recepte za naše ...

Get Recipe