Klasični

Klasični kolači su taki kolaci koje mora da je svako od nas probao barem kod tudje bake ako nema svoju. Najbolji kolaci koe baka pravi kao jedan mekani i pufnasti bakin kolac. Ili tortica ne znam to je tako jedinstveno prefinjeno i ukusno. Pronadji recept za kolac koji tebi najvise prija. Tako dobri kolaci i torte. Pogledajte

Poslastica od badema

0 of 5

Poslastica od badema  Koaci sa bademima su vrlo ukusni. Badem je vrlo zdravo kostunjavo voce. Ako ste vični u pripremi kolača sa listićima zelatina, obavezno ih probajte! Prijatno!

Get Recipe

Kolač sa jabukama

0 of 5

Kolač sa jabukama, još jedan brzi, jednostavni kolač za koji nije potrebno mnogo materijala, a vrlo je ukusan. Prijatno!  

Get Recipe

Kolač na brzinu

0 of 5

Kolač na brzinu , kada je potrebno da za kratko vreme umesite nešto slatko, a ne raspolažete sa mnogo namirnica u kući, ovo je savršen kolač da poslužite goste uz ...

Get Recipe

Kolač sa šljivama

5 of 5

Kolač sa šljivama, vrlo ukusan i lagan letnji kolač kolač, brzo i jednostavno se napravi, nije skup, a mojim ukućanima se jako dopada! Probajte ga i vi! Prijatno!

Get Recipe

Kolač od kajsija

0 of 5

Kolač od kajsija,  Moj omiljeni kolač kad je sezona kajsija, evo recepta da probate i vi! Prijatno!

Get Recipe

Krofnice sa jogurtom

0 of 5

Krofnice sa jogurtom,  Ako vaši mališani ovih dana traže nešto slatko, evo recept za odlićne male krofnice koje možete napraviti vrlo brzo, jeftino, a vrlo su ukusne. Prijatno!

Get Recipe

Bele štangle

0 of 5

Bele štangle,  spadaju u sitne posne kolače, vrlo ukusne, mogu se spremiti par dana unapred za proslave, kada spremate više vrsta kolača. Prijatno!

Get Recipe

Vanilice sa orasima

0 of 5

Vanilice sa orasima,  uvek pogodne, za svaku priliku, slatke male vanilice možete poslužiti svakom gostu. Prijatno!

Get Recipe

Torta sa marmeladom od marelica

5 of 5

Torta sa marmeladom od marelica,  stari recept iz izbledele sveske moje majke, lagana, osvežavajuća, a ja je pravim sa puno emocija i s ljubavlju sećajući se moje drage mame! Jos ...

Get Recipe

Kolač od jagoda

0 of 5

Kolač od jagoda,  jednostavan, brzo se pravi, pravo prolećno osveženje. Prijatno!

Get Recipe